mandag 8. februar 2010

Visste du at du kan inkludere filmer, kart og presentasjoner i produktene dine?

YouTube, MetaCafe, GoogleVideo, GoogleMaps og SlideShare er blandt de mange sidene som tilbyr det de kaller «embeding of files». På disse portalene kan du for eksempel laste opp filmer og presentasjoner eller lage dine egne kart. Om du vil kan du også legge dem ut åpent så andre kan få glede av dem. Og det vil du vel.

Denne embeddingkoden kan du nå legge inn i Destinator slik at du kan vise filmer, kart og presentasjoner fra disse portalene på produktene dine. De blir hostet av portalen men vises som en del av presentasjonen på din webb slik at brukeren ikke behøver å forlate din hjemmeside for å se på dem!

Slik ser en film fra YouTube ut når den er inkludert i en produktpresentasjon:
(Obs, dette er kun et demoprodukt og ligger ikke live)

Hvordan gjør du det?

1) Legg till teksttypene ”Inkluder Film”, ”Inkluder Kart”, ”Inkluder Powerpoint” i profilen du bruker i Destinator. Din kundekontakt i tellUs hjelper deg gjerne dersom du er usikker på hvordan det gjøres.
2) Be din utvikler legge til følgende teksttyper i malen produktvisningene på siden din; ID: KART, ID: FILM og/eller ID: PPT. Fortell også hvor i produktvisningen du ønsker at kart / film og evt powerpoints skal vises.
3) Sett i gang å legge inn embeddingkode for film, kart eller powerpoint på produktene dine!
Slik inkluderer du filer i Destinator

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du kommenterer tellUs sin blogg. Vennligst skriv inn ditt fulle navn.