mandag 8. mars 2010

Nyansatt i tellUs

Da har tellUs fått en ny ansatt på marked i Oslo, og jeg, Sissel Hansen, er den heldige som er blitt innlemmet i ”familien”. Har allerede hatt min første uke her, og jeg er virkelig blitt godt motatt av mine nye kolleger. Her i Oslo kommer jeg til å tilføre kontoret kompetanse på booking, og dermed være support samt holde kurs. I tillegg vil jeg jobbe med kunder etterhvert, på lik linje som Randi, Trine og Siri her gjør.

Men hvem er jeg? Noen kjenner meg nok fra før siden jeg har jobbet i 3,5 år i Reisemål Hardanger Fjord. Dermed tar jeg med meg destinasjonsserfaring inn i tellUs og håper det kan komme godt med. Jeg er ei jente på 27 år som er født og oppvokst på et av verdens vakreste steder – Svolvær i Lofoten. Etter videregående og jobbing i hotell næringen, følte jeg for litt luft under vingene og reiste til Spania for å studere spansk og reiseliv. Deretter ble det et par år reising ute i den store verden, før jeg begynnte å studere Tourism Management på University of Brighton i England. Dette ble springbrettet til Hardanger hvor jeg har fått god erfaring med ulike arbeidsoppgaver både innen markedsføring, salg og booking. I litt over ett år var jeg også prosjektleder for bookingimplementering i Hordaland. Dermed har jeg etterhvert opparbeidet meg god kunnskap i både Destinator og GuestMaker Booking.

Så da gjenstår det bare å si at jeg gleder meg til å hilse på våre kunder i tellUs i inn og utland. Håper etterhvert at jeg kan gjøre en like bra jobb som mine dyktige kolleger i Oslo og Bergen allerede gjør.

1 kommentar:

  1. Vi har alle gledet oss til Sissel skulle begynne.

    Mer kompetanse på booking i Oslo er viktig for oss. Dessuten så kommer Sissel med masse erfaring fra jobben i et destinasjonsselskap.

    Med sitt gode hode, brede kompetanse og supre innstilling så er jeg sikker på hun kommer til å bli en meget verdifull medarbeider som vil gli rett inn i miljøet her hos tellUs

    SvarSlett

Takk for at du kommenterer tellUs sin blogg. Vennligst skriv inn ditt fulle navn.