onsdag 23. juni 2010

tellUs lanserer dynamisk rundreisebestilling for Fjord Tours

Vi har hatt gleden av å jobbe tett sammen med Fjord Tours i utviklingen av deres oppgraderte bestillingsystem for rundreiseprodukter.

Norge i et nøtteskall®Sammen har vi tatt steget til å kunne tilby den reisende aktiviteter og helt fritt valg av hotellovernatting underveis på rundturen – alt tilgjengelig for den reisende med bare noen få klikk.


Hva legger vi i ordet rundreiseprodukt?

Fjord Tours markedsfører og selger blant annet rundreisen “Norway in a Nutshell®”. Denne turen består av flere ulike etapper med ulike transportmidler. Du kan velge å reise fra Bergen, Oslo eller Voss, felles for alle alternativene er Flåmsbanen og båt fra Flåm til Gudvangen.

Fra Bergen reiser du med tog til Myrdal for deretter å bytte til Flåmsbanen. Flåmsbanen tar deg ned til Flåm der du tar båt videre til Gudvangen. Neste stopp er Voss som du tar buss til og deretter tog tilbake til Bergen. Ettersom det baseres på kollektivtransport finnes det flere alternative ruter på hver strekning.

Slik illustrerer vi turen i bestillingsystemet:

Norge i et nøtteskall®

Dette er en populær tur for turister, men hva med de som ønsker det lille ekstra? En kajakktur i Flåm? Vandretur fra Myrdal og ned til Berekvam? Kanskje en overnatting eller to underveis?

Fjord Tours har i mange år hatt en løsning der en har kunnet velge hotellalternativer underveis, men da allikevel knyttet til en på forhånd oppsatt rute.

Har en virkelig tid til aktiviteter underveis i en slik fastlagt tur?

Aktiviteter begynner og slutter jo gjerne på faste tidspunkter og det er ikke alltid rutetidene passer med den reisendes ønsker. Derfor tilbyr systemet deg kun aktiviteter du faktisk har tid til og tilpasser reiseruten din dynamisk etter dine valg.

Leverandørene av aktivitetsprodukter kan selv bestemme hvilke dager en aktivitet er tilgjengelig samt ledig kapasitet pr dag. Hotellene like så.

Til sammen kan Fjord Tours nå tilby de reisende det lille ekstra utover selve reiseopplevelsen.

Vi håper et besøk på http://www.fjordtours.no/ eller direkte i det nye bestillingsystemet gir deg mulighet til å oppleve Norge på en ny måte tilpasset dine behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du kommenterer tellUs sin blogg. Vennligst skriv inn ditt fulle navn.