onsdag 14. juli 2010

GM Portier - turistinformasjonsverktøyet

Alle våre GM Destinator-kunder har fri tilgang til GM Portier, men alt for få bruker det. Nå er det på tide å gjøre noe med det!

GM Portier er et program for effektiv og god turistinformasjon som brukes av turistinformasjoner, hoteller og reisebyråer. Via GM Portier får du tilgang til turistinformasjon på 11 språk fra alle destinasjoner som bruker tellUs GuestMaker i Norge, Sverige og Danmark, totalt nesten 200 stk. Med turistinformasjon mener vi her overnattingssteder, restauranter, arrangement, aktiviteter og mye mye mer.

Enkelt å bruke
Informasjon søkes svært enkelt opp via geografisk område og fritekst eller katetorier.
Informasjon om et enkelt produkt, for eksempel et hotell, kan åpnes som pene presentasjoner inkludert kart og bilder og skrives ut til turisten.

Handlekurvfunksjon og rapporter på lister er også inkludert. Dermed kan du samle akkurat den informasjonen du eller turisten ønsker og skrive den ut eller sende den direkte på e-mail.

GM Portier er enkel å sette seg inn i, og et veldig godt verktøy for sommervikarer i turistinformasjonen. 

Egne portier-lisenser
Det er ikke bare turistinformasjonene som har behov for tilgang til slik informasjon. Også hoteller og reisebyråer har stor glede av å kunne tilby dette. Du kan derfor bestille rene GM Portier-lisenser dersom du har behov for det. Disse gir ikke tilgang til noen andre programmer i GuestMaker-produktsuiten enn GM Portier.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om, eller et tilbud på lisenser til GM Portier.

En intro til GM Portier:
HER KAN DU SE PRESENTASJONEN I STØRRE FORMAT

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du kommenterer tellUs sin blogg. Vennligst skriv inn ditt fulle navn.