torsdag 17. februar 2011

Grattis, VisitOslo, med kule nye widgets!

Dette ble en bra torsdagsmorgen! Jeg fikk nemlig se VisitOslos nye "widgets" for første gang. Og ettersom dette er noe jeg tror kan være til inspirasjon for dere alle, syns jeg det fortjener en liten spontanblogg.

Widgets'ene er små arangements- og nyhetslister som inneholder en såkalt "embedding"-kode. Denne koden kan klippes ut og limes inn i blogger, websider eller andre steder der man ønsker å vise arrangement / nyheter, slik jeg har gjort under:Å inkludere innhold via embedding krever minimalt med teknisk kompetanse, og er dermed en kjempefin måte for VisitOslo å få spredd sin informasjon.
VisitOslo publiserer informasjonen til widgets'ene fra GM Destinator. Der kan det settes opp en publiseringskanal pr widget slik at de enkelt kan bestemme nøyaktig hvilke produkter (arrangement / nyheter) de ønsker å ha med hvor.

Publiseringsliste i GM Destinator

Dersom VisitOslo klarer å oppnå at widgetene blir tatt i bruk på blogger og nettsider til privatpersoner og bedrifter i Oslo og omegn, vil det helt sikkert ha en kjempeeffekt for VisitOslo. Ikke bare ved å generere trafikk, men også i forhold til merkevarebygging. For det er et faktum at vi mennesker er betydelig mer interessert i å like et merke dersom våre venner går god for det.

Bra jobba VisitOslo! Og til dere andre; be inspired :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du kommenterer tellUs sin blogg. Vennligst skriv inn ditt fulle navn.