mandag 16. mai 2011

En oppsummering fra tellUsSeminariet 2011

Den 3. mai gikk tellUsSeminariet 2011 av stabelen i Stockholm.

Connie Maria Westergaard,
Wonderful Copenhagen
Key note speaker for dagen var Connie Maria Westergaard fra Wonderful Copenhagen. Connie åpnet showet med å fortelle om  hvorfor de valgte tellUs og GuestMaker, og videre om deres strategi: Work smarter, not harder! Med utgangspunkt i GM Destinator ligger alle forutsetninger til rette for effektivt arbeid uten dobbeltarbeide, og Wonderful Copenhagen utnytter mulighetene til det fulle.
Siri Wormnes i tellUs IT fortalte om tellUs Social; Med den siste koblingen mot eksterne systemer kan produkter i GM Destinator nå berikes med innhold fra en rekke sosiale medier. Blandt disse er Twitter, Facebook, Google, YouTube, Flickr, GM Rating, tripadvisor, foursquare og slideshare.

Tomas Segerlund ga en oppdatering på hvorfor GuestMaker er valgt som det nye navnet på tellUs produktsuite før han viste litt av tellUs bookingsystem; GuestMaker Booking. GuestMaker Booking inkluderer både et PMS (et resepsjonssystem) for tilbydere og et online bookingssytem for salg av overnatting, aktiviteter og pakker på destinasjonsnivå.

Vi var så heldige å få med oss Per-Ola Carlsson, Therese Ceedigh og Jonas Halai fra WIP som fortalte om trendene i mobilbransjen, og demonstrerte sine mobile guider. Guidene har selvsagt kobling mot GM Destinator slik at tellUs' kunder kan ta del av den mobile trenden uten å måtte jobbe ekstra for å vedlikeholde sin informasjon i flere systemer.
Are Vindfallet fra Making View avsluttet showet med en presentasjon av sine fantastiske "Interaktive Vykort(Postkort)".  Med helikoptre og flerkamerasystemer fotograferer Maknig View destinasjoner og skaper unike presentasjoner som turistene kan navigere seg rundt i på nettet. Presentasjonene er koblet mot GM Destinator slik at turisten kan gå fra inspirasjon via informasjon til booking i samme grensesnitt.
Prøv Making Views SkyCam-presentasjon fra Hamarregionen
Making View - SkyCam presentasjon fra Hamarregionen med Skibladner i front

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du kommenterer tellUs sin blogg. Vennligst skriv inn ditt fulle navn.