tirsdag 8. november 2011

Med fokus på bookingintegrasjoner

Det er en kjent utfordring for større overnattingsbedrifter som vil være bookbare i mange kanaler at de må vedlikeholde priser og kapasitet i flere systemer. De ønsker gjerne å bli distribuert og solgt i alle kanalene som GM Booking og den enkelte destinasjon representerer i fellesskap, men har ofte begrenset nytte av den interne bookingfunksjonaliteten i GM Booking.

For at destinasjonen på en enkel måte skal kunne gjøre flest mulig av sine overnattingsbedrifter tilgjengelige for booking gjennom GM Booking, har tellUs derfor full fokus på integrasjoner med andre bookingsystemer.

Ved å ta i bruk GM Booking integrasjon kan bedrifter som ikke bruker det som internsystem bli bookbare i destinasjonens kanaler uten at de behøver å oppdatere priser og kapasitet i nok et system.


Hvordan fungerer integrasjonene?

Ved å utvikle fullintegrasjon med andre systemer hentes romtyper, kapasitet og priser i sanntid fra overnattingsbedriftens interne system. Informasjonen vises i GM booking sitt grensesnitt, mens bestillingen gjøres direkte i bedriftens eget system. Dette gjør det enklere for bedriftene å være tilgjengelig på blant annet destinasjonens sider, uten ekstra jobb med oppdateringer og vedlikehold av kapasitet og priser.

tellUs har i løpet av det siste året integrert mot tre forskjellige bookingsystemer. Vi ønsker å fortsette i samme spor og planlegger å utvikle flere integrasjoner i året som kommer.


Hvilke systemer har vi integrasjoner med?

Hotelzon
Hotelzon er en bedrift som leverer bookingtjenester og distribusjon til bedrifter, hoteller og reisebyråer. De har over 100.000 hoteller rundt om i verden hvor de fleste skandinaviske kjedehoteller er tilgjengelig. Hotelzon har direkte oppkobling mot flere systemer, deriblant Pegasus, Supranational og Travelport.

Hotelzonintegrasjonen i GM Booking er allerede tatt i bruk av mange bedrifter hos flere destinasjoner.

Visbook
Visbook er et bookingsystem for overnattingsbedrifter, kurs– og konferanselokaler og aktivitetsbedrifter. De har over 600 kunder i Norge og utlandet.

Visbookintegrasjonen er satt opp hos to bedrifter i dag.

easyNetBooking
easyNetBooking er et online bookingsystem som innehar funksjonalitet for online booking og online resepsjon for små og mellomstore overnattingsbedrifter.

easyNetBookingintegrasjonen er under test og pilotbedrift vil bli satt opp om kort tid.

Har din destinasjon bedrifter dere ønsker å sette opp med en av våre integrasjoner, ta kontakt med support@guestmaker.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du kommenterer tellUs sin blogg. Vennligst skriv inn ditt fulle navn.