mandag 21. november 2011

Nå kan du tagge produkter med mobile strekkoder

Nå kan du få mobile strekkoder (QR Koder) som en del av informasjonen om produktene dine!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva betyr dette?

URL’er (webadresser) kan legges inn på produktene i GM Destinator. Disse kan vises som mobile strekkoder i produktinformasjonen på nettsiden, i brosjyren, i infokiosken eller i andre medier dere benytter dere av.


Mobile strekkoder kan scannes med smarttelefoner slik at man kan lese og / eller lagre informasjonen på mobiltelefonen sin. Finner man for eksempel en restaurant man liker på nettsiden, kan man scanne den og på den måten lagre linken slik at man lett finner tilbake til den når man er ute og går.

Brosjyrer er også et fint sted å bruke mobile strekkoder. Der kan det ligge en kort annonse med minimalt med informasjon i brosjyren, men med en strekkode som kan scannes slik at man kan lese mer om produktet online.

Mobile strekkoder åpner for mange spennende muligheter, og vi gleder oss til å se dere ta dem i bruk på mange kreative måter.

OBS: I første fase er det kun URLer som kan legges inn i
GM Destinator for å brukes til mobile strekkoder. Dette vil utvides på sikt dersom det er behov for det. URLen kan være til hva du vil, for eksempel en produktpresentasjon, en videopresentasjon, en facebookside etc.

Tips: Les om krativ bruk av mobile strekkoder i prosjektet Kultur- og naturreise.

 

Hvordan begynne å bruke mobile strekkoder?

1)    Teksttypen QR Code må legges til i profilen dere bruker
2)    Gå inn på produktet som skal ha QR-kode. Åpne tekstdialogen, legg til ny tekst og velg teksttype QR Code. Skriv/lim inn webadressen du vil at strekkoden skal gå til.
3)    Utvikler må tilpasse malen for web/brosjyre/infokiosk til å vise mobile strekkoder.

Ta kontakt med din kundebehandler i tellUs for mer informasjon om å komme i gang med mobile strekkoder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du kommenterer tellUs sin blogg. Vennligst skriv inn ditt fulle navn.