tirsdag 1. november 2011

Origo integrasjonen klar!


tellUs har i ca ett år jobbet sammen med Origo, for å få på plass en utveksling av arrangementer. Nå er vi endelig i mål!


Vest-Telemark Næringsutvikling (VTNU) var med å sette i gang prosessen, og har finansiert deler av utviklingen. I tillegg er VTNU vår pilot på test av løsningen. De har kommet med svært gode tilbakemeldinger og er fornøyde med både antall arrangementer de får inn i sin GM Destinator-base, og hvordan integrasjonen fungerer både teknisk og rent praktisk.

Integrasjonen er en utvekslig av arrangementer, det vil si at det går en import/eksport begge veier mellom Origo og GM Destinator. Rent praktisk fungerer det som følger:
  • Når man i Origo krysser av for publiseringen "ropert", sendes arrangementet til GM Destinator, og publiseres deretter automatisk til alle kanaler i aktuelle database. Dette innebærer at Origo-brukere, uavhengig av om de registrerer arrangementer via lokalavisen, Origo eller et annet sted, vil kunne registrere arrangementer som kommer inn i deres GM Destinator-base. Arrangementene vil derfra distribueres ut i alle deres kanaler, uten unntak.
  • Når man i GM Destinator krysser av for kanalen "Origo" publiseres arrangementene til alle Origo sine kanaler.

Origointegrasjonen er en vinn-vinn situasjon for alle parter, og det er mye å vinne!

  • Dere får enda større distribusjonsflate for arrangementene deres
  • Dere får mulighet for en stor økning av antall arrangementer i GM Destinator
  • Dere starter en ny, åpen og sosial policy rundt arrangementer - dette er inn i tiden
Dersom dette høres interessant ut, ta kontakt med deres kundeansvarlig hos tellUs IT AS. Du vil da få tilsendt kravspekk og pristilbud på oppsett og drift.

Vi benytter anledningen til å takke destinasjonene i Vest-Telemark regionen for god hjelp i prosjektet!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du kommenterer tellUs sin blogg. Vennligst skriv inn ditt fulle navn.