fredag 6. september 2013

Fantastiske tall for GM Booking


Den gjennomsnittlige økningen blant de destinasjonene som fortsatt arbeider aktivt med GM Booking har så langt i år vært på hele 15 %.

En av våre kunder har hatt en økning på nesten 90% riktig nok fra et utgangspunkt på ca. 4,5 millioner. Men likevel utrolig bra.

Et annet meget godt resultat er en økning på 42 % og det fra et nivå på over 10 millioner kroner!


Men det er ikke å stikke under en stol at noen også har hatt en nedgang. De fleste av disse fra et svært beskjedent nivå.

Disse tallene viser med all tydelighet at det nytter, men inntektene kommer ikke av seg selv. Det må jobbes med. Man må jobbe med produkteierne for å få dem til å legge inn god informasjon og passe på at de har både priser og kapasitet fremover i tid. Man må også selvfølgelig jobbe med markedsføring og salg.

Det er helt tydelig at det er noen som får det til og noen som har et stykke å gå. Vi kommer gjerne med tips på hva som kan gjøres bedre og kanskje vi sammen kan finne en vei som vil kunne øke omsetningen gjennom systemet. For GuestMaker booking er bare et system – det i seg selv genererer ikke automatisk flere bookinger like lite som å installere Word automatisk vil skrive brev for deg.

For oss i tellUs er det godt å se at mange er på rett vei og at stadig flere blir fornøyd med systemet. Vi har i 2013 jobbet aktivt for å forenkle det administrative grensesnittet i GuestMaker Booking, og håper forbedringene kan være med på å øke antall bookinger ytterligere.

Forenklingen av admin som vi nå jobber med vil fortsette ut 2013 og vil resultere i et nytt og enklere grensesnitt. Re-designprosjektet er en del  i prosessen der målet til slutt også er å kunne håndtere aktiviteter på en bedre måte. Aktivitetsbooking har vært i fokus hos oss under 2013, vi har derfor tatt andre grep for å få  flere aktiviter bookbare online . Se Michaels blogg og Eiriks gjesteblogg om aktivitetsbooking via Travius (har du spørsmål om dette så kontakt Tomas).

Med dette ønsker vi alle våre kunder en vel overstått sommer og håper på fortsatt god økning i bookingtallene i tiden som kommer.

Skrevet av: Anita Melzer og Tomas Segerlund

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du kommenterer tellUs sin blogg. Vennligst skriv inn ditt fulle navn.